LoveYourBelly tanfolyam Adrival

SPEEDFIT | 2019.01.05 20:34

Hasizom fejlesztő- és regeneráló tanfolyam a SPEEDFITBEN, 2019.01.27 Szétnyílt hasizom, azaz rectus diastasis esetén a has-, a hát- és a kismedence izomzata speciális és kiemelt törődést kíván. Hiába sérült a terület, megoldást rá csak a folyamatos mozgás és mozgatás adhat, mert az izmokkal dolgozni kell, csak akkor fejlődnek!
Napjainkban egyre több nőt és férfit érint a szétnyílt hasizom problémája. Sokan nem is tudnak róla, hogy ez rejlik a köldöksérvük, a szűnni nem akaró hátfájásuk vagy éppen a szülés után megmaradt terheshas problémája mögött. Arról nem is beszélve, hogy természetesnek vesszük, hogy aki nem olyan szerencsés, annak már sosem lehet olyan hasa, mint szülés előtt volt, és már-már azt is, hogy a derék- és hátfájás a mindennapi élet velejárója. És hogy nincs más megoldás, mint a hasplasztika. De ez nem igaz!

A csoportos TANFOLYAM ÁRA: 8.000 Ft
A tanfolyam díja tartalmazza a workshop árát és az elektronikus tananyagot (elméleti ismeretek, gyakorlatok részletes leírása képekkel illusztrálva, életmódbeli és étkezési tanácsok).

A LoveYourBelly egy workshop jellegű tanfolyam (létszámtól függően 2-3 óra), amelyet követően otthon is tudsz egyedül tornázni, azaz EGYETLEN ALKALOMmal kell eljönnöd. Természetesen lehetőség van a tanfolyam után gyakorló órákon részt venni, ha valaki nem szereti egyedül végezni otthon a tornát vagy bizonytalan a helyes kivitelezésben.


Bővebb információkért fordulj hozzám bizalommal. Bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
E-mail: timar.adrienn90@gmail.com
Telefon: +36-30/ 894-1034
Facebook: MommyBuilder - A fitnesz új korszaka

Várlak szeretettel!

Timár Adrienn
LoveYourBelly oktató